Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Misfornøyd med forsvarsbudsjettet

Forsvarsminister Ehud Barak fnyser av det han kaller et "minimalistisk" forsvarsbudsjett. Ap-lederen mener det ikke "står i stil med den strategiske virkeligheten i regionen," skriver Yedioth Aharonoth. Barak sier at siden han begynte som minister har han blitt svært skuffet over mange "problemer", blant annet med styrkenes "dyktighet over lang tid, grunnet stadige budsjettkutt i løpet av årene." Han ønsker seg også et nytt rakettskjold, som kan skjerme Israel fra de fleste av rakettene som blir, og kan bli, avfyrt mot landet. Grunnet en strammere budsjettramme totalt sett har finansdepartementet valgt å kutte også i forsvarsutgiftene. Den israelske økonomien er ikke upåvirket av en verdensøkonomi som er i ferd med å bremse kraftig opp, etter flere år med massiv oppgang.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart