Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gjenåpner oljekranene til Gaza-kraftverk

I forrige uke gjorde Israel en kort, midlertidig stans i oljeleveransene til Gaza-stripen på grunn av "sikkerhetstrussler" mot grenseovergangen. På søndag ble grensestasjonen gjenåpnet, men oljeleveransene kom ikke i gang igjen umiddelbart. Denne gang var det EU som holdt oljen tilbake, fordi de mistenkte Hamas for å få inntekter fra strømsalget. På tirsdag varslet EU at leveransene ville komme i gang igjen, nå med en strengere kontroll og ettersyn av Gaza-kraftverket. Onsdag meldes det fra Gaza-stripen at oljen er på vei inn, melder nyhetsbyrået AP. Minst halvparten av Gaza-stripens 1,4 millioner innbyggere ble rammet av strømbruddet de siste dagene. Med en sommervarme på opptil 34 grader var det vanskelig å holde både mennesker og matvarer kjølig.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart