Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Slakter Anne Frank-uttalelse til Pines-Paz

En talsmann for statsministerens kontor kritiserte tirsdag Ophir Pines-Paz, etter at han brukte Anne Frank i en politisk argumentasjon, rapporterer Ha’aretz. Mandag kritiserte Ap-politikeren et ferskt vedtak av regjeringen, om å gi pengestøtte til Holocaust-overlevende. Pines-Paz mener vedtaket ikke er omfattende nok og at det ikke tar på alvor dem som klarte å unngå å havne i konsentrasjonsleir. For å illustrere sitt poeng hevdet han at Anne Frank aldri ville fått del i pengestøtten dersom hun hadde overlevd Holocaust. Anne Frank forble bortgjemt og unngikk å bli fraktet til konsentrasjonsleir. I en pressemelding som statsministerkontoret sendte ut, heter det at Pines-Paz vanæret Anne Franks minne for å "tilfredsstille sine egne politiske behov." – Det ser ut som Knesset-medlem Ophir Pines-Paz’ lidenskap for å angripe regjeringen har fått ham til å krysse nye grenser, som til nå har vært ukjent i det politiske systemet i Israel, heter det i uttalelsen, som fortsetter; – Det er vondt for oss å se at i det jødiske folks land, av alle steder, har Anne Franks minne blitt brukt på en slik avvikende måte for å møte de politiske behovene til et medlem av Knesset. I følge statsministerens kontor viser Pines-Paz sine uttalelser at han ikke har greie på verken de tidligere avtalene mellom Israel og de Holocaust-overlevende, eller Anne Franks liv under Den andre verdenskrig.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart