Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel må lette på restriksjonene

Israel må sikre mer bevegelsesfrihet på Vestbredden og åpne overgangene inn til Gaza-stripen, sa FNs utsending til Midtøsten onsdag. Han mener dette vil hindre at flere palestinere blir ført inn i fattigdom. – En elementær bestanddel i økonomisk utvikling er bevegelsesfrihet og i svært stor grad eksisterer ikke dette på Vestbredden, hevdet Michael Williams i et intervju med AP. Williams skrøt imidlertid av Israels nylige frigivelse av palestinske fanger og overføringen av millioner av dollar til PA-formann Mahmoud Abbas. Nå ber han landet om å frigjøre enda flere fanger, samt å legge ned ulovlige bosetninger på Vestbredden. Bakgrunnen for veiene som er stengt for palestinerne, er et stort antall terror-handlinger. Disse angrepene har vært rettet spesielt mot israelske jøder. Det var og er derfor de som først og fremst har behov for å kunne kjøre på veier som er mindre utsatt for terror. Avstengningene er tiltak mot terror, og de er helt nødvendige for Israel. Derfor støtter det store flertallet i Israel tiltakene. Alternativet er en flom av terror.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart