Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hizbollah er sterkere enn noen gang

Azmi Bishara, tidligere arabisk Knesset-medlem, anklager Israel for å ha spionert på Hizbollah under Den andre Libanon-krigen. Samtidig lovpriser han terrorgruppen, og hevder at den er sterkere enn noen gang. Bishara er en tidligere markant skikkelse i israelsk politikk, men han flyktet fra landet i juni etter at det israelske politiet startet etterforskning mot ham. Angivelig skal han hatt kontakt med Hizbollah-ledere mens Israel var i krig mot dem og avslørt strategiske mål for deres terrorraketter. Som takk for bryet skal han ha fått flere hundre tusen kroner. – Jeg er overbevist om at Israel har blitt ute av stand til å angripe Libanon igjen og det er en veldig stor oppnåelse for en motstandsbevegelse, sier Bishara.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart