Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Stanset Gaza- terrorister på vei inn i Israel

To palestinske terrorister, kamuflert i israelske uniformer, infiltrerte Israel fra den nordlige Gaza-stripen tidlig lørdag morgen. Terroristene hadde planlagt et angrep mot soldater eller boligområder i nærheten av grensegjerdet, rapporterer Hanan Greenberg i Yedioth Aharonoth. – Terroristene var væpnet fra "topp til tå" med granater og automatvåpen, forteller major Tal Lev-Ram, som er talsmann i den israelske hæren. En talsmann for terrororganisasjonen PRC bekrefter at deres menn var på vei på en "martyr-operasjon mot den zionistiske fienden". Målet skal ha vært det israelske tettstedet Netiv Ha’asara. Terroristene skal ha utnyttet morgentåken til å ta seg usett inn mot grensestasjonen Erez. Etter å ha skutt mot vaktposten, beveget de seg nordover. Kort tid senere ble terroristene omringet av en utrykningsstyrke fra Golani-divisjonen, og begge ble drept i skuddvekslingen som fulgte. De var da kommet ca. 700 meter inn på israelsk territorium.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart