Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ber regjeringen sette fart på Jordans atomprogram

Jordans kong Abdullah II ba søndag sin regjering om å sette opp farten på implementeringen av landets omdiskuterte atomprogram. Enormt store mengder strøm importeres over grensen, mens atomreaktorer ville kraftig redusert denne utgiften for Jordan, forklarer Yedioth Aharonoth. Allerede i januar annonserte Abdullah at han ønsket å utvikle et atomprogram, for å føre landet ut av energikrisen. – Denne saken er en av de viktigste utfordringene Jordan står over for og den krever radikale løsninger på lengre sikt, forklarte kongen under det første møtet i det nyopprettede komiteen for atomstrategiske saker. I følge regjeringskilder vil "atomenergi stå for 30 prosent av den totale andelen energi som produseres av Jordan, innen år 2030."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart