Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Egypt ønsker å styrke Hamas

Israels sikkerhetsminister Avi Dichter kritiserer Egypt fordi de ikke gjør mer for å stanse våpenstrømmen inn til Hamas på Gaza-stripen. – Enhver fornuftig person – israeler eller palestiner – som er vitne til Egypts mangel på handlekraft mot våpensmuglig, må konkludere med at det er i deres interesse å styrke Hamas, sier Dichter på Hærens Radio mandag. Den israelske sikkerhetsorganisasjonen Shin Bet mener 13 tonn med eksplosiver er smuglet inn til Gaza-stripen siden begynnelsen av august. – Det er åpenbart at egypterne kan gjør mer meningsfulle tiltak for å stanse dette, sier Dichter. Etter Hamas-kuppet i juni har våpen og eksplosiver strømmet inn til Gaza-stripen raskere enn noen gang før.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart