Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Forsvarer ytringsfriheten

Palestinske journalister har sett seg lei på å bli offer for Hamas- og Fatah-angrep når deres ytringer går på tvers av organisasjonenes ønsker. For å markere sin rett til å utøve yrket og forsvare ytringsfriheten, skal en rekke protestaksjoner bli avholdt. En journalist forteller til Jerusalem Post at slike angrep har blitt mer og mer vanlige i de palestinske områdene. – Både Hamas og Fatah er ute etter å ta journalister. Vi havner midt i kryssilden mellom Hamas og Fatah, forklarer han. – Den ene dagen kommer det [trusler] fra Fatah, den andre dagen kommer truslene fra Hamas, sier en kollega, som nesten daglig har mottatt drapstrusler. Fredag ble fire journalister banket opp og arrestert av medlemmer i Hamas, under en demonstrasjon for Fatah-sympatisører i Gaza-by. Sist måned ble det også gjort ulovlig å distribuere Fatah-kontrollerte aviser på Gaza-stripen, som svar på et liknende forbud mot spredning av Hamas-materiell på Vestbredden. Utenlandske journalister slipper heller ikke unna, og har flere ganger blitt offer for kidnapping eller vold.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart