Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Muslimsk graving kan skade gamle gjenstander

Uerstattelige gjenstander fra gammel tid kan bli ødelagt når Waqf bruker maskiner for å grave ut en grøft på Tempelplassen i Jeruaslem, advarer israelske arkeologer. Waqf er den muslimske organisasjonen med ansvaret for Tempelplassen. – Det er frastøtende at tungt maskineri blir brukt på en barbarisk måte for å grave en 120 meter lang og 1,5 meter dyp grøft på en av de viktigste arkeologiske stedene i landet, sier arkeolog Gabriel Barkay ved Bar-Ilan universitetet i Tel Aviv til nyhetsbyrået Reuters. Sjeik Abdel al-Azeem Salhab, som er leder i Waqf, avviser at gravingen medfører skade. – Området hvor grøften graves er undersøkt av arkeologer tidligere, sier han. – Det er ingenting av verdi som kan bli skadet eller ødelagt, legger han til. Grøften blir gravd for å føre nye strømledninger. I februar gjorde muslimer over hele verden opprør da israelske arkeologer gjorde undersøkelser like på utsiden av Tempelplassen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart