Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Stor partigjeld kan holde Ap i koalisjonen

Arbeiderpartiet kan velge å forbli i statsminister Ehud Olmerts koalisjonsregjering inntil partiet har tatt hånd om sin massive gjeld. Partileder Ehud Barak gav hint om et slikt veivalg under en tale for partiets lederkomité i Tel Aviv tirsdag. Under Baraks partiledervalgkamp lovet forsvarsministeren å fjerne partiet fra koalisjonen og slik sørge for nyvalg til Knesset. Etter planen skal dette skje når Winograd-komiteen etter Den andre Libanon-krigen leverer sin endelige rapport. Men kilder i partiet sier til Jerusalem Post at de har liten tro på at dette kommer til å skje. Da er det mer sannsynlig at Barak finner på en unnskyldning for å bryte løftet, mener de. – Vi kan ikke vinne et valg som en veldedighetsorganisasjon. Vi vil ta hånd om [de finansielle problemene] og etter det vil vi behandle den politiske utfordringen som ligger fremfor oss, forklarte partilederen. Samtidig understreket Barak under talen at han fortsatt tror det vil bli nyvalg i 2008, men kanskje senere på året enn det som først var hensikten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart