Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stanset palestinsk tenåring med eksplosiver på kroppen

Natt til torsdag ble en palestinsk 15-åring stanset før han klarte å gjennomføre et selvmordsangrep mot israelske soldater som opererte nord på Gaza-stripen, rapporterer Hærens Radio. Tenåringen skal ha hatt eksplosiver festet til kroppen, i følge IDFs opplysninger. Onsdag ble tre palestinske barn drept i et israelsk luftangrep mot palestinere som angriper sivile israelere med Kassam-raketter. IDF beklager at barn ble drept, men understreker at væpnede palestinske grupper utnytter barn til terrorformål. En slektning av barna, Wasfi Ghazal, legger ansvaret både på Kassam-terroristene og Israel. – Vi er offer for okkupasjonen og offer for feil oppførsel fra noen av krigerne, som gjør tilfeldig bruk av vårt område til å angripe Israel, sier Ghazal til Jerusalem Post. [Oppdatering fredag 31. august 2007: En IDF-granskning avslørte at de tre barna som denne gang ble drept ikke var involvert i terror, de bare lekte i området.]

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart