Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Anklager kan skade forholdet mellom Russland og Israel

Amos Gilad, som er en av toppsjefene i det israelske forsvarsdepartementet, sa torsdag at han holder Russland delvis ansvarlig for det spente forholdet som utviklet seg mellom Syria og Israel i sommer. Uttalelsen vekker skarpe reaksjoner i Moskva. – Jeg beklager uttalelsen av Amos Gilad, fordi den bare kan skade forholdet [mellom Russland og Israel], sier Andrey Demidov, som er nestsjef ved den russiske ambassaden i Tel Aviv. Israelske forsvarskilder hevdet torsdag at Russland har mer enn tusen militærrådgivere i Syria. Demidov sier til Jerusalem Post at han ikke kjenner til dette. Den russiske diplomaten sier Moskva selger våpen til Syria og Iran fordi "vi har et godt forhold til dem, og fordi de har bedt om våpen til å forsvare seg".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart