Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Elleve sjømenn skadet, to savnet

Minst 14 sjømenn ble lettere skadet da et passasjerskip kolliderte med et lasteskip noen kilometer utenfor Haifa havn torsdag kveld. Israel Radio rapporterer at det kypriotiske passasjerskipet bokstavlig talt skar det israelske lasteskipet i to deler. Etter kollisjonen hoppet mannskapet på lasteskipet i sjøen. Elleve av disse ble plukket opp av israelsk redningstjeneste kort tid senere, men fortsatt er to av deres kollegaer savnet fredag morgen. Det var et kypriotisk passasjerskip, med plass til 700 passasjerer, som krasjet med det israelske skipet "Shelly". Det blir antatt at tekniske styringsproblemer på det kypriotiske skipet var årsaken til ulykken. Ingen av passasjerene på skipet kom til skade.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart