Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel er «fullt forberedt» på krig i nord

Israel er "fullt forberedt" dersom det skulle bryte ut en konflikt på nordfronten, sa forsvarskilder torsdag kveld. Samtidig forteller IDFs Nordkommando innbyggerne i Nord-Israel at det "ikker er grunn til bekymring". Spenningen mellom Syria og Israel er tilbake i nyhetsbildet, etter at israelske fly, i følge påstandene til syriske myndigheter, krenket syrisk luftrom natt til torsdag. Både statsministerens kontor og utenriksdepartementet har opprettholdt en fullstendig "blackout" når det gjelder informasjon om hendelsen. Tjenestemenn har nektet å besvare spørsmål både for åpen mikrofon og "off the record", skriver Yaakov Katz og Herb Keinon i Jerusalem Post. – Jeg vet ikke hva du snakker om, svarte statsminister Ehud Olmert da han ble konfrontert med hendelsen av Ha’aretz torsdag kveld. – Jeg vet ikke hva som skjedde, svarte visestatsminister Haim Ramon. Det er i Israels interesse "å redusere spenningen og roe ned situasjonen", sier Tzahi Hanegbi, som er leder for Knessets utenriks- og forsvarskomite. Israelske generaler har fortsatt sitt arbeid etter opprinnelige planer, for å prøve å formidle et inntrykk av at alt er som vanlig.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart