Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Erklærer unntakstilstand i Sderot-området

Det økende antallet terrorangrep mot Sderot og omkringliggende israelske tettsteder har fått forsvarsminister Ehud Barak til å erklære unntakstilstand i området. Den nye unntakstilstanden er satt til å vare 48 timer etter at den ble aktivert tirsdag ettermiddag. Barak sier imidlertid at det fort kan bli aktuelt for ham å be regjeringen utvide denne tidsrammen. En unntakstilstand er et rettsbegrep for en samfunnsstatus som gir sikkerhetsledelsen større makt over sivile anliggender, informerer Yedioth Aharonoth. Det betyr at de kan stenge og åpne skoler, eller andre offentlige fasiliteter. De folkevalgte i det aktuelle området vil likevel være med i alle beslutningsprosesser. Den israelske sikkerhetsledelsen sier det ikke vil bli aktuelt å anbefale en storinvasjon av Gaza-stripen, etter den nye opptrappingen i de palestinske rakettangrepene. I stedet vil hæren fremlegge flere alternative forslag for regjeringen, for hvordan man kan ramme utskytningsrampene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart