Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Politiske og militære ledere vurderer Syrias svar

Syria vurderer fortsatt hvordan de vil svare på den påståtte israelske overflygningen natt til torsdag. Militære toppledere skal være involvert i konsultasjonene, i følge visepresident Farouk Shara. – Avgjørelsen kommer om ikke lenge, sier han til den italienske avisen La Repubblica. Sjefsredaktør i den offisielle syriske avisen Tishrin, Issam Dari, beklager at den arabiske verden har vært stille etter at Syria presenterte sine anklager torsdag ettermiddag. "Det avslører det faktum at Syria ikke bare er isolert internasjonalt, men også i den arabiske verden", skriver han. Hittil er det bare Den arabiske liga, Qatar og Jemen som har fordømt Israel. I dag vil den syriske utenriksministeren Walid Moallem presentere tyrkiske ledere med "beviser" på at israelske fly krenket syrisk luftrom natt til torsdag. Moallem vil også møte EU-representanter i Ankara, melder Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart