Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ingen ministere snakket med pressen

Israel fortsetter å holde tett når det gjelder anklagene fra Damaskus om israelsk krenkelse av syrisk luftrom. Under regjeringsmøtet søndag ble pressen holdt borte fra ministerne, og journalistene ble sendt på gangen etter statsminister Ehud Olmerts åpningsord. – Jeg verdsetter de israelske forsvarsstyrkene og deres offiserer, som gjennomfører modige og uvanlige operasjoner, uten noen pause. Dette er en aktivitet som naturlig nok ikke kan bli fortalt til befolkningen alltid, sa Olmert. Han uttrykte også håp om at Israel vil få et nytt år med "stadig økende sikkerhet og styrke". I forbindelse med den jødiske nyttårsfeiringen skulle Olmert ha gitt 25 intervjuer med ulike israelske medier, men disse ble avlyst på onsdag. – Kanskje Olmert allerede visste hva som skulle skje i Syria neste dag, spekulerer Ehud Asheri i Ha’aretz. – Etter Olmerts mening, er det nødvendig med stillhet for å redusere Israels profil og la syrerne beholde noe ære, fortsetter Asheri.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart