Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil forsvinne

– Så lenge Jerusalem er under okkupasjon, og al-Aqsa er under okkupasjon, er du og jeg på villspor, er du og jeg fortapt, sa leder for Islamic Movement i Nord-Israel, sjeik Raed Salah fredag. Han henvendte seg til tusenvis av muslimer som er israelske statsborgere. De var møtt frem i Umm al-Fahm for å delta på en "Aksa i fare"-konferanse. Selv hevder organisasjonen at 60.000 deltok i demonstrasjonen, mens israelsk politi anslår tallet til å være nærmere 10.000. Salah kom også med en direkte trussel mot Israel under talen. – Jerusalem og al-Aqsa moskeen har opplevd okkupasjon fra andre kilder tidligere, og de har overlevd det. Jeg forteller israelerne at dere og deres okkupasjon vil forsvinne, og Jerusalem og al-Aqsa vil forbli til all tid, sa Salah. – Akkurat som israelsk terror ble aktivert mot Syria for to dager siden, vil den nå enhver muslim og hvert arabiske land dersom vi forblir i denne situasjonen, fortsatte han. Salah refererer altså til den påståtte israelske overflygningen av syrisk luftrom som "terror".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart