Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

66 israelske rekrutter skadet

Minst 66 vernepliktige rekrutter i IDF ble skadet i et rakettangrep fra Hamas-kontrollerte Gaza-stripen omkring klokken 01.30 lokal tid. Et Kassam-angrep fra Gaza-stripen har aldri tidligere skadet så mange personer på en gang. De vernepliktige soldatene i Zikkim-basen lå og sov i telt da splintene fra en eller to rakett-eksplosjoner regnet rundt dem. Flere av soldatene er kun lettere skadet, med mindre sår eller sjokk. Minst 30 soldater ble direkte rammet av eksplosjonen eller av splinter, skriver Jerusalem Post. For flere skal tilstanden være alvorlig. Blant de skadde soldatene er det både menn og kvinner. Terrorgruppene PRC og Islamsk Jihad opplyser at de stod bak rakettangrepet. Den israelske regjering har ennå ikke kommet med noen formell erklæring, men flere regjeringsmedlemmer sier det "definitivt" vil bli et militært svar. – For lenge siden, for flere år siden, skulle vi svart med styrke. Til slutt vil vi ikke ha noe annet valg enn å ta affære, sier industri-, handels- og arbeidsminister Eli Yishai (Shas) til Hærens Radio. På bakgrunn av palestinernes aggressjon, oppfordrer Yishai til å avlyse det planlagte toppmøtet for fred i Midtøsten i november. Tolv israelere er drept i Kassam-angrep de siste syv årene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart