Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israels angrep «etterlot et stort hull i ørkenen»

Israel gjennomførte et luftangrep i Syria natt til torsdag, bekrefter anonyme kilder fra USA og Midtøsten til CNN. De amerikanske kildene skal være både fra forsvarsstyrkene og administrasjonen. I følge deres fremstilling, kan operasjonen også ha involvert israelske bakkestyrker som styrte luftangrepet som "etterlot et stort hull i ørkenen". Målet kan ha vært våpen som kommer fra Iran og skal til Hizbollah i Libanon. – Den israelske regjering er veldig fornøyd med den vellykkede operasjonen, sier kildene. Amerikanerne uttrykker tilfredshet over budskapet som er sendt til Syria og Iran: At Israel kan komme dypt inn på deres territorium, angripe aktuelle mål og komme ut igjen når det er nødvendig. I følge syriske myndigheter var de israelske flyene langt øst i landet, mot grensen til Irak. Verken Damaskus eller Jerusalem har bekreftet CNNs opplysninger, understreker Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart