Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Militært svar vil bli begrenset eller utsatt

Til tross for sterke krav om en storstilt anti-terror operasjon på Gaza-stripen fra opposisjonspolitikere og flere regjeringsmedlemmer, venter ikke israelske journalister noe kraftig militært svar på dagens rakettangrep med det første. – Israel vil ikke sette inn for mange ressurser på Gaza-stripen, fordi det kan bli bruk for dem dersom det bryter ut krig på nordfronten, skriver Amos Harel i Ha’aretz. – Dersom det blir en stor bakkeoperasjon på Gaza-stripen, vil den sannsynligvis bli utsatt til etter den jødiske høytidsperioden, sier kilder i Jerusalem til Yedioth Aharonoth. Tirsdag morgen har statsminister Ehud Olmert hatt møter med forsvarsminister Ehud Barak, utenriksminister Tzipi Livni og forsvarssjef Gabi Ashkenazi.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart