Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Advarer mot politiske taler i moskeene under Ramadan

Informasjonsministeren i den Fatah-kontrollerte PA-regjeringen, Riad Malki, advarte denne uken mot Ramadan-taler som forkynner politiske budskap og oppvigler til vold, skriver nyhetsbyrået AP. PA-formann Mahmoud Abbas og Fatah beskylder Hamas for å bruke moskeenes talerstoler i den politiske kampen mot sine motstandere. Israelske tjenestemenn har i lang tid påpekt at palestinske moskeer blir brukt i den politiske indoktrineringen og rekruttering av militante palestinere. Nå truer Malki med å gi muslimske forkynnere som bryter reglene sparken. Ramadan-høytiden innledes torsdag, og Hamas forventer at alle innbyggerne på Gaza-stripen deltar i fasten. "Det er forbudt å ikke faste", sier en uniformert Hamas-soldat som AP intervjuer i Gaza by. Hamas-soldaten ville ikke si om folk som bryter Ramadan-fasten vil bli straffet, men la til at "det ikke er noen beskyttelse for dem som ikke faster".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart