Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ahmadinejad samler palestinske ledere

Irans president Mahmoud Ahmadinejad tar i mot en rekke palestinske ledere i Teheran på torsdag, skriver avisen Al-Khaleej i De forente arabiske emirater. Blant deltakerne som er meldt til møtet er Hamas-leder Khaled Mashaal, Fatahs eksilleder Farouk Kadoumi, DFLP-leder Nayef Nawatmeh og PFLP-leder Ahmed Jibril. Målet med møtet skal være å løse konflikten mellom Fatah og Hamas, i følge den arabiske avisen. – Det palestinske problem er fortsatt et stort sår for hele den islamske verden og nasjonene i regionen, sa Ahmadinejad da han møtte Kadoumi tirsdag. Irans president roste Kadoumi fordi han ikke har gitt opp "væpnet motstandskamp" mot Israel. Ahmadinejad holdt et møte med flere av de samme palestinske lederne i januar 2006.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart