Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ødela fire avfyringsramper

Israelske bakkestyrker har ødelagt fire avfyringsramper for Kassam-raketter onsdag, melder Ha’aretz. I operasjonen deltok infanterister fra Golani-brigaden, kampingeniører og pansrede styrker. Den israelske regjering har møte onsdag for å drøfte mulige svar på de stadige rakettangrepene fra terroristene på Gaza-stripen. Regjeringskilder tror Israel vil øke det økonomiske presset på Hamas-regimet. Forsvarsminister Ehud Barak har bedt IDF vurdere konsekvensene av å stanse leveranser av strøm, drivstoff og andre varer til Gaza-stripen. Sikkerhetsminister Avi Dichter har levert et forslag som kombinerer luftoperasjoner og konsentrerte bakkeoperasjoner i forskjellige områder av Gaza-stripen. Visestatsminister Haim Ramon vil la palestinerne betale en pris for hver Kassam-rakett som rammer Israel. – Vi vil ikke fortsette å levere "oksygen" i form av strøm, drivstoff og vann, mens de prøver å drepe våre barn, sier Ramon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart