Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

16-åring drept i konfrontasjon med IDF

En 16 år gammel palestinsk gutt ble skutt og drept i en konfrontasjon med israelske soldater i Ramallah tidlig mandag morgen. Det er motstridende rapporter om hendelsen. I følge palestinske kilder var Mohammed Jabbarin ubevæpnet. De israelske soldatene var på rutinepatrulje i området da 16-åringen og andre palestinere angrep soldatene med steiner. IDF opplyser at de skjøt mot en væpnet militsmann, som var i ferd med å legge ut en bombe i veikanten. Det ble funnet eksplosiver på stedet, i følge IDF. Israelske forsvarsstyrker arresterte 13 ettersøkte palestinere på Vestbredden natt til mandag, skriver Ha’aretz. Søndag kveld avverget IDF et terrorangrep mot bosetningen Shavei Shomron vest for Nablus. Etter at angriperen ble oppdaget åpnet han ild mot vaktstyrken. Da de israelske soldatene besvarte ilden rømte han stedet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart