Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Truer med å boikotte toppmøtet i USA

PA-formann Mahmoud Abbas truer med å boikotte Midtøsten-toppmøtet i Washington i november. Dersom ikke Israel aksepterer at en prinsippavtale for en endelig fredsløsning blir presentert på møtet, vil Abbas utebli, sa hans medarbeidere til Ha’aretz søndag. Utspillet kommer som en reaksjon på en uttalelse fra statsminister Ehud Olmert tidligere på dagen. Olmert avviste at en prinsippavtale vil bli presentert, men snakket om å presentere en felles erklæring. – Dersom Olmert sier det bare vil bli en erklæring, er det ikke verdt å dra til møtet i Washington, sier Nimr Hamad, en rådgiver til Abbas. – Vi kan klare oss uten toppmøtet, men dersom det finner sted og ikke gir resultater utover en felles erklæring, kan det vise seg å bli en fare for hele regionen, sier en medarbeider av Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart