Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinsk økonomi nøkkel til sikkerhet

Den israelske regjeringen må streve etter å finne en balanse mellom kortsiktige sikkerhetsløsninger og å hjelpe palestinerne med å utvikle økonomien. Dette påpeker den britiske regjeringen i rapporten "Økonomiske aspekter for fred i Midtøsten" som ble utgitt mandag. Den palestinske økonomien er for øyeblikket på kraftig vei nedover, mens befolkningen øker, påpeker rapporten. – Å finne balansen mellom Israels sikkerhet og palestinsk økonomisk frihet er en stor utfordring for israelske politikere og sikkerhetsledere, men kan likevel ikke bli unngått, heter det. Det var den britiske statsministeren Gordon Brown som i 2005 ba om en slik rapport, da han fortsatt var finansminister. Han har lenge argumentert for at en sterk og bærekraftig palestinsk økonomi er nødvendig for å oppnå fred i Midtøsten, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart