Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fikk kjølig mottakelse i Nasaret

Utenriksminister Tzipi Livni besøkte tirsdag Nasaret i Nord-Israel for å delta i et festmåltid som markerer fastens oppbrudd. Flere titalls demonstranter ropte mot utenriksministeren: "Du har blod på hendene," "Din politikk er en politikk som dreper palestinere og libanesere," "Israel er en terrorstat" og "Tzipi Livni er terrorens mor." Protestantene var medlemmer av det arabiske Balad-partiet, Israels kommunistiske parti og andre organisasjoner. Heller ikke arrangørene slapp unna kritikken. – Araberne som tok imot henne er akkurat som henne selv. Hvorfor må de komme og spise sammen med henne? Har de ikke nok mat hjemme?, sa en undrende demonstrant ironisk til Yedioth Aharonoth. Utenriksministeren konkluderte med å si at "dette er tiden for å diskutere problemene og bygge bro over gapet, samtidig som den diplomatiske prosessen går fremover."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart