Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gi deler av Jerusalem til palestinerne

Visestatsminister Haim Ramon mener Israel bør gi fra seg kontrollen over de arabiske bydelene i Øst-Jerusalem til PA. Han ser også for seg at at de to partene kan dele suvereniteten over de hellige stedene mellom seg. – De jødiske bydelene vil bli anerkjent som israelske og under israelsk suverenitet. På samme måte vil de arabiske bydelene bli anerkjent som palestinske. Passasjer mellom de jødiske bydelene vil bli åpne og sikre, så sant det samme blir tilfellet i de palestinske nabolagene, skrev Ramon i et brev til en politiker i Jerusalem tirsdag. – Det kunne vært en spesiell suverenitet ved de hellige stedene, som tar til etterretning Israels unike interesse i å ha et øye med dem. Innen dette rammeverket kan Vestmuren, det jødiske kvarteret og andre hellige steder i Jerusalem-området forbli under israelsk kontroll for all tid, foreslo han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart