Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arresterte terrorister som planla angrep

Den tre dager lange arrestoperasjonen i Nablus ble kronet med suksess torsdag, da israelske forsvarsstyrker arresterte fire Hamas- og PFLP-terrorister som planla et selvmordsangrep i Israel. Den potensielle selvmordsterroristen er blant fangene. Arrestoperasjonen krevde tirsdag årets første israelske soldatliv på Vestbredden. IDF arbeider fortsatt på høytrykk med å stanse en liknende Hamas-celle i Kalkilya, skriver Ha’aretz. På Gaza-stripen ble en ung palestiner truffet av splinter fra en israelsk stridsvogn-granat torsdag. Deretter ble han overkjørt av en bulldoser, forteller palestinske kilder. Det er uklart om gutten var bevæpnet. Han oppholdt seg i et område hvor en større israelsk avdeling hadde rykket inn omlag 1,5 kilometer sentralt på Gaza-stripen. Det bryter ofte ut mindre lokale trefninger når israelske styrker rykker inn i grenseområdene på Gaza-stripen på jakt etter tunneler, terrorister og eksplosiver.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart