Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Bekrefter israelsk luftoperasjon i Syria

Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu (Likud) fortalte onsdag kveld at han ble orientert "fra starten" om den israelske luftoperasjonen i Syria for to uker siden. Dermed ble han den første israelske topplederen som bekreftet at israelske kampfly gjennomførte en operasjon i syrisk luftrom, skriver israelske nettaviser. I følge rapporter i utenlandske medier angrep Israel en syrisk atominstallasjon eller en våpenleveranse fra Iran til Hizbollah. – Når en statsminister gjør noe som jeg tror er viktig og nødvendig, gir jeg min fulle støtte, sa Netanyahu i et tv-intervju. – Gratulerte du Olmert med operasjonen? spurte tv-journalisten Haim Yavin. – Ja, personlig, svarte Netanyahu. Regjeringskilder kritiserer Netanyahu for å være løsmunnet. Hans uttalelse er "i høyeste grad uansvarlig", sier forsvarskilder til Ha’aretz. Likud-lederens kontor avviser at Netanyahu refererte til en spesifikk operasjon og understreker at han ikke avslørte noen detaljer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart