Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kritiserer regjeringens Gaza-vedtak

Den arabisk-israelske Jerusalem Post-journalisten Khaled Abu Toameh tror regjeringens Gaza-vedtak vil virke mot sin hensikt. Regjeringen håper straffetiltakene vil få befolkningen til å vende seg bort fra Hamas. Toameh frykter det vil gi økt oppslutning om den islamske terrorbevegelsen og andre radikale grupper. PA-formann Mahmoud Abbas og andre Fatah-ledere har også kritisert Gaza-vedtaket kraftig, med samme språkbruk som Hamas. Å kutte strømleveransene i noen timer som svar på rakettangrep blir fordømt som "en krigserklæring" og "en kriminalitet mot menneskeheten". Toameh mener Israels tiltak mot rakettangrepene burde være mer direkte rettet mot Hamas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart