Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Det var forhastet å gå til krig

Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu uttrykte at beslutningen om å gå til krig i fjor sommer var "forhastet", da han ble intervjuet av Winograd-komiteen. Søndag ble hele intervjuet med Netanyahu sluppet til pressen. Likud-formannen hevdet han snakket med statsminister Ehud Olmert ved begynnelsen av Den andre Libanon-krigen. Han var da overrasket over å få høre at reservestyrkene enda ikke var blitt innkalt. – Enhver menig som har opplevd slagmarken vet at nøkkelen til seier er å kalle inn en sekundær styrke nær fiendens svake punkt, sa Netanyahu til komiteen. – Jeg vil bare minne dere om hva jeg sa da jeg selv var statminister, at dersom en ønsker å sette en stopper for rakett-truslene, må en sette i gang en bakkeoperasjon, la han til. "Bibi" hevder å ha spurt daværende forsvarsminister Amir Peretz om hva som var neste skritt i krigen, uten å bli gitt noe fullgodt svar. Han mener også at forsvarsledelsens monopol på å gi militære råd til statsministeren må bort, og poengterer at han selv opprettet et nasjonalt sikkerhetsråd for å hindre slike feil som i fjor sommer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart