Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ønsker regionalvalg til deler av Knesset

En gruppe politikere fra Likud, Kadima og Arbeiderpartiet har denne uken bestemt seg for å stå sammen i kampen for en endring i det israelske valgsystemet. Knesset-medlemmene ønsker seg direkte regionalvalg til deler av Knesset, nasjonalforsamlingen i Israel. Som et av de eneste landene i hele verden er det ingen av Knesset-politikerne i Israel som representerer en region, alle blir valgt på nasjonalt plan. Den nye politiske interessegruppen ønsker imidlertid at 30 eller 60 av de 120 representantene i Knesset skal velges regionalt, mens resten fortsatt blir valgt inn på gamlemåten. Blant dem som ønsker denne lovendringen finner vi formann for Knessets justiskomité Menahem Ben-Sasson (Kadima), Gideon Sa’ar, Michael Eitan (begge Likud) og Ophir Paz-Pines (Ap), informerer Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart