Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stor operasjon i Gaza kan bli uunngåelig

Forsvarsminister Ehud Barak bekreftet onsdag kveld at Israel er nær ved å gjennomføre en omfattende militæroperasjon mot terroristene på Gaza-stripen. – Det kan være vi kommer nærmere til det punkt hvor vi må gjennomføre en bakkeoperasjon i stor skala på Gaza-stripen for å stanse rakettangrepene og den militære oppbyggingen der, skal Barak ha sagt under en mottakelse for ansatte i forsvarsdepartementet. Tidligere på dagen vedtok regjeringen å ikke sette i gang noen større bakkeoperasjon nå. Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu mener Israel må rykke inn i områdene som de palestinske terroristene bruker som avfyringssteder. – Det vil ikke nytte med bare luftangrep, sier Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart