Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arrestert i Libanon

En israeler med tysk pass ble arrestert i Libanons hovedstad Beirut lørdag. Daniel Sharon skal ha blitt satt i varetekt hos militærets etterretningstjeneste, etter at et passfoto av ham ble funnet på et mordsted. Under forhøret skal Sharon ha hevdet at han er i Libanon som turist, og benektet påstander om å være innblandet i etterretningsaktiviteter. Israeleren skal nemlig ha besøkt en libanesisk etterretningsagent hele elleve ganger. Han skal også ha bestukket ansatte ved hotellet han bor på for at de ikke skulle registrere hans fulle navn, i følge libanesisk media. Sharon selv hevder han er homofil og at han har seksuelle relasjoner med homofile libanesiske menn i Sør-Beirut.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart