Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel sikret beviser før bombeangrep

Israelske spesialsoldater fra Sayeret Matkal-avdelingen gjorde beslag i Nord-Syria som beviste atomsamarbeidet mellom Damaskus og Nord-Korea før det israelske bombeangrepet 6. september, melder Sunday Times. I løpet av sommeren økte bekymringen i Jerusalem for aktiviteten ved det hemmelige atomanlegget i Dayr az-Zawr i Nordøst-Syria. Men Washington krevde klare bevis for nord-koreansk aktivitet i Syria før de ville gi sin støtte til et preventivt angrep. Israelske soldater, etter all sannsynlighet kamuflert i syriske uniformer, gikk derfor inn i anlegget og gjorde beslag av radioaktivt materiale. Et israelsk laboratorium kunne bevise at det uspesifiserte materialet kom fra Nord-Korea. Washington gav deretter grønt lys. Operasjonen ble ledet av forsvarsminister Ehud Barak personlig, i følge Sunday Times. Den britiske avisen bygger sin rapport på anonyme kilder i Washington og Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart