Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Selvmordsangrep ble avverget

Israelsk politi og Shin Bet avverget lørdag terrorplaner mot Tel Aviv, etter å ha funnet et magebelte med eksplosiver gjemt i en bolig sør i byen, melder Yedioth Aharonoth. Beltet ble funnet under arrestasjonen av Mahadi Ashur, en palestiner fra Nablus som jobbet i Tel Aviv. Eksplosivene ble detonert på et sikkert sted av politiet. Hamas-medlem Niyad Shkirat har innrømmet å ha gitt sprengbeltet til Ashur. Shkirat ble arrestert av IDF-styrker i Nablus fredag, sammen med 49 andre terrormistenkte. Det var under avhør hos politiet at han avslørte terrorplanene i Tel Aviv, som igjen ledet til arrestasjonen av Ashur. I følge Shin Bet har Hamas beordret et stort terrorangrep på israelsk jord under Jom Kippur, for å undergrave fredsmøtet for Midtøsten i november. Kun et fantastisk samarbeid mellom israelsk politi, IDF og Shin Bet har ført til trygge rammer for Jom Kippur-feiringen, forklarer en talsmann for hæren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart