Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Endelig avtale med PA vil ta 20-30 år

Statsminister Ehud Olmert møtte medlemmene av Knessets utenriks- og forsvarskomite mandag. Han gjorde det klart at Israel vil gjennomføre en omfattende tilbaketrekning på Vestbredden, men tror ikke Israel vil nå en endelig fredsavtale med palestinerne på 20 til 30 år. Olmert forsvarte sin dialog med PA-formann Mahmoud Abbas og palestinernes statsminister Salam Fayyad. – Å avvise samtaler med palestinerne betyr at vi fortsetter i en endeløs voldsspiral, sa Olmert. Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu (Likud) kritiserte Olmert for dialogen med Abbas. – Du er den eneste som virkelig tror at Abbas er en [freds]partner som kan gi Israel sikkerhet, sa Netanyahu. Silvan Shalom (Likud) krevde at Olmert lar det israelske folk få si sin mening om en eventuell tilbaketrekning fra Vestbredden i form av en folkeavstemning eller nyvalg. Zvi Hendel (NU-NRP) sa han vil støtte løslatelse av palestinske fanger dersom statsminister Ehud Olmert "lover å gå av med det samme en av de løslate fangene angriper en jøde".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart