Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelsk angrep ødela sjansene for fred

Det israelske luftangrepet mot en syrisk atominstallasjon torsdag 6. september har "ødelagt alle sjanser for fred mellom Syria og Israel", sier en syrisk tjenestemann til nyhetsbyrået Reuters. Damaskus har foreløpig vært forsiktige med å svare på angrepet på grunn av Israels militære overlegenhet og det faktum at andre arabiske land "ikke støttet Syria", forklarer den syriske kilden. Syrias informasjonsminister Mohsen Bilal har avvist opplysningene som kom frem i Sunday Times i helgen. Den britiske avisen skrev at israelske spesialsoldater sikret håndfaste beviser på atomsamarbeidet mellom Syria og Nord-Korea før angrepet. – Dette er syke vrangforestillinger som blir spredt for å øke moralen i IDF, som ble slått i Libanon i fjor. Hensikten er bare å skape frykt blant araberne, sier Bial.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart