Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ahmadinejad er en ondskapsfull diktator

Israels utenriksminister Tzipi Livni taler på en demonstrasjon i New York mot Irans president Mahmoud Ahmadinejad. Filmen er et amatøropptak av det israelske konsulatet i New York. 5 minutt.

 

Ahmadinejad er en ondskapsfull diktator

Herr president. Du viser alle tegn på å være en smålig og ondskapsfull diktator, sa presidenten ved Colombia University til Irans president Mahmoud Ahmadinejad mandag.
Universitetet på Manhattan inviterte selv den omstridte statslederen til debatt, noe de har fått svært mye kritikk for i USA.
Men president Lee Bollinger la ingenting imellom da han skulle karakterisere Ahmadinejad. Han rettet blant annet hard kritikk mot Irans brudd på menneskerettighetene, landets utenrikspolitikk og motdebattantens fornektelse av Holocaust.
– Når du kommer til et sted som dette blir du rett og slett latterlig. Sannheten er at Holocaust er den best dokumenterte hendelsen i menneskets historie, sa Bollinger til stor applaus fra salen.
Da Ahmadinejad reiste seg påkalte han Allah før han gikk til angrep på Universitet-lederens debatteknikk. Han kalte den «en fornærmelse mot informasjon og tilhørernes kunnskap».
– Det var fornærmelser og påstander som var inkorrekte, dessverre, hevdet Irans president.
Under en Q&A-runde med salen der publikum fikk stille spørsmål, begynte den iranske presidenten å bli tydelig irritert på spørsmål om han fornektet Holocaust.
– Dersom dette har skjedd [Holocaust, und. anm.], hva har det med palestinerne å gjøre?, utbrøt presidenten undrende. Deretter hevdet Ahmadinejad at han bare forsvarer rettighetene til de lærde i Europa, som blir fengslet for sin fornektelse av jødeutryddelsene. Da var det igjen duket for president Lee Bollinger:
– Du er enten skamløst provoserende, eller så er du ubegripelig dårlig utdannet! Vil du holde opp med dette raseriet?, spurte en tydelig engasjert institusjonssjef.
– Hvorfor må det palestinske folk betale prisen for en hendelse de ikke har hatt noe med å gjøre?, avsluttet Ahmadinejad undrende, etter å ha etterlyst mer forskning rundt Holocaust.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart