Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Avslørte Kassam-produksjon i Betlehem

– Palestinske sikkerhetsstyrker har funnet to Kassam-raketter mellom flyktningeleiren Aida og kommunehuset i Beit Jala, meldte det palestinske nyhetsbyrået Ma’an onsdag. Rakettene viste seg å ikke være operative. – Det så mer ut som rørbiter enn raketter som var klare til å bli avfyrt, sier en IDF-kilde. "Allah er stor" skal ha vært skrevet på arabisk på metallbitene. Det ble funnet eksplosiver i samme område. Det er foreløpig uklart hvem som stod bak rakettproduksjonen. Fra funnområdet ville det vært enkelt for militante palestinere å ramme Jerusalem med terror-rakettene. Tawfiq Tarawi, som er leder for en palestinsk etterretningstjeneste, forteller at liknende raketter ble funnet for to måneder siden. – Dette er uakseptabelt. Vi vil ikke tillate at noen bruker slike raketter, fordi det vil ødelegge de palestinske selvstyremyndighetene og palestinske byer, la Tarawi til. Hans beste argument mot å angripe Israel med raketter ser dermed ut til å være frykten for en kraftig israelsk gjengjeldelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart