Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

De 20 prosent rikeste betaler 80 prosent skatt

Israelerne som er blant landets 20 prosent rikeste står for 80 prosent av skatteinntektene til myndighetene, melder Yedioth Aharonoth. I tillegg er nesten halvparten av arbeidernes inntekter (47 prosent) ikke over minstekravet for beregning av skatt. I følge regjeringens tall kommer israelske arbeidstakere til å betale totalt 46,5 milliarder kroner i skatt i 2008. De siste 20 årene har skattebyrden i Israel sunket med sju prosent sammenliknet med bruttonasjonalprodukt. I 2006 økte skatteinntaket til israelske myndigheter med 11 prosent. Det har vært omfattende skattereformer i Israel de siste årene, hvor man har fokusert på å flytte trykket fra inntektsbeskatningen bort fra de lavtlønnede, og over på de høytlønnede gruppene. Det er denne endringen som nå gjør at de rikeste i Israel står for så mye av landets totale skatteinntekter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart