Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fotballspiller nekter å spille i Israel

Den tyske fotballspilleren Ashkan Dejagah har meldt forfall til U21-landslagets kamp mot Israel på fredag. Dejagah er født i Iran, men flyttet til Tyskland som barn. Han sier han boikotter bortekampen i Tel Aviv "av respekt". – Jeg har mer iransk enn tysk blod i årene. Jeg gjør det av respekt. Når alt kommer til alt er mine foreldre iranere, sier 21-åringen til den tyske tabloidavisen B.Z. Det tyske fotballforbundet har akseptert at Dejagah har meldt forfall "på grunn av personlige årsaker". Dejagahs Israel-boikott vekker sterke reaksjoner blant jødene i Tyskland. – Det vil være en stor fornærmelse om slik anti-israelsk oppførsel blir tolerert, sier Charlotte Knobloch, som er leder for sentralrådet for jøder i Tyskland. Hun oppfordrer fotballforbundet til å utestenge Dejagah fra landslaget. Det er ikke første gang iranske sportsutøvere boikotter oppgjør mot israelske kolleger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart