Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hapoel Tel Aviv møter Tottenham

Israelske Hapoel Tel Aviv skal blant annet møte Anderlecht (Belgia), Getafe (Spania) og Aalborg (Danmark) i gruppespillet i UEFA-cupen. Klubben er dermed den første i Israel som kvalifiserer seg for gruppespillet i turneringen to år på rad. I fjor klarte de i tillegg å komme seg videre helt til åttendedelsfinalen. I tillegg skal Hapoel få besøk av Tottenham på Bloomfield Stadium i Jaffa 8. november. Det engelske laget havnet i fjor på femteplass i den hjemlige serien, og ble tippet å kjempe i toppen i årets sesong. Tottenham var også klubben til den israelske landslagslegenden Ronny Rozenthal på 90-tallet. Manager Guy Luzon innrømmer at trekningen er tøff, og at Hapoel kan få problemer med å ta seg videre til neste runde, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart