Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel blindet Syrias radarsystemer

Hvordan kunne Israels F-15 og F-16 jagere fly dypt inn i Syria uten å bli oppdaget natt til 6. september? Noen amerikanske eksperter mener de har svaret, skriver det amerikanske nettstedet Aviation Week. Det amerikanske selskapet BAE Systems har utviklet et system, "Suter", som gjør en militærmakt i stand til å overta kontrollen av fiendens kommunikasjonsnettverk. Systemet kan også sende ut store mengder falske signaler som maniuplerer fiendens radarsystem. "Suter" er testet i løpet av det siste året over Irak og Afghanistan. Syria skal ha to russisk-produserte radarsystemer i sitt luftforsvar.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart