Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nasrallah legger grunnlag for nye politiske drap

Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah anklaget fredag et nettverk av israelske agenter for å stå bak de politiske drapene i Libanon de siste årene. Med dette ønsker Israel å skape indre splid i nabolandet, hevdet Nasrallah. Anklagene blir tilbakevist med et enkelt spørsmål fra det libanesiske parlamentsmedlemmet Wail Abu Faur: – Hvis Israel har ansvaret for det som skjer i Libanon [de politiske drapene], hvorfor går da den Hizbollah-ledede opposisjonen imot en internasjonal granskning av drapet på tidligere statsminister Rafik Hariri? Regjeringspartiene i Libanon holder Syria ansvarlig for de politiske drapene, som alle er rettet mot anti-syriske politikere og ledere. – Med sine anklager legger Nasrallah grunnlaget for nye politiske drap i et forsøk på å frikjenne Syria, mener Abu Faur. Nasrallah hadde også andre anklager mot Israel under gårsdagens tale. – Israel ønsker å ta kontroll over Midtøsten og føre regionen ut i krig, hevdet han. – Israel er en stat som stjeler andres land, sa han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart