Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stortrives med sin egen mobil og laptop

Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair er Midtøsten-kvartettens spesialutsending. Hans viktigste arbeidsområde for tiden er å hjelpe palestinerne til å bygge demokratiske og velfungerende statsinstitusjoner. I dette arbeidet får Blair mange nye opplevelser, forteller Barak Ravid i Ha’aretz. For det første har han fått sin egen mobiltelefon. Første dag Blair var ute av statsministerkontoret sendte han ut SMS til sine venner for å gi dem sitt nye telefonnummer. "Hvem er du?" svarte mange av dem. Blair, som er kjent for sin humor, sier med latter og selvironi: "24 timer etter at jeg forlot "Downing street 10" (Storbritannias statsministerbolig, red. anm.) hadde de allerede glemt hvem jeg er." Blair har også tatt i bruk sin egen bærbare PC og e-post. Som statsminister ble all post filtrert og det aller meste gikk på papir. – Blair er fortsatt begeistret for sine nye arbeidsverktøy som et barn for et nytt leketøy, skriver Ravid. Midtøsten-utsendingen hadde møte med statsminister Ehud Olmert torsdag. "De to er vennskapelige og står hverandre veldig nært", mener Ravid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart