Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil støtte eventuelt forlik mellom Fatah og Hamas

EU vil støtte PA-formann Mahmoud Abbas dersom han ønsker å inngå et forlik med Hamas, sier Christina Gallach, talskvinne for EUs utenrikspolitiske sjef Javier Solana. – Vi sier til Abbas at han må gjøre det han tror er rett. I denne saken legger vi ikke noen føringer, forklarer Gallach. EU for sin del vil likevel fortsette å avvise politisk kontakt med Hamas så lenge den islamistiske bevegelsen ikke anerkjenner Israel, understreket Gallach. Da Fatah og Hamas hadde samarbeidsregjering en kort periode våren 2007 holdt EU kontakt kun med regjeringsmedlemmene fra Fatah. – Vi arbeider veldig godt med Mahmoud Abbas og PA-statsminister Salaam Fayyad, sier Gallach. De siste ukene har det vært rapporter om forsøk på forlik mellom Hamas og Fatah. Konflikten mellom de to rivaliserende gruppene nådde et klimaks da Hamas gjennomførte et brutalt kupp på Gaza-stripen i midten av juni.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart